Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся маркуч от турбото към двигателя за Alfa 145 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся маркуч от турбото към двигателя за Alfa 145 JTD

Търся маркуч от турбото към двигателя за Alfa 145 JTD .

Маркуча който е от турбото и влиза в двигателя се спука , някой да е виждал такъв по моргите или да знае откъде да взема в София ?
    Alfa Romeo 145 JTD 1.9

Пусни темата в раздел купува

Comment

Първоначално публикувано от azure Покажи съобщение
      Търся маркуч от турбото към двигателя за Alfa 145 JTD .

Маркуча който е от турбото и влиза в двигателя се спука , някой да е виждал такъв по моргите или да знае откъде да взема в София ?
      Те са два колега, от турбинката до кулера и от кулера към колектора. Кой е сдал багажа?
      145 1,9 JTD [6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER

Comment

Този който е от кулера към колектора
        Alfa Romeo 145 JTD 1.9

Comment

колега виж моя как го направиха миналата година в Екстрийм Сервиз
          Last edited by CHIKI; d.m.y г., 11:04.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

То и аз моя го оправих така , но ми се искаше да го сменя с нов или поне такъв който не е снаждан
            Alfa Romeo 145 JTD 1.9

Comment

Първоначално публикувано от azure Покажи съобщение
              То и аз моя го оправих така , но ми се искаше да го сменя с нов или поне такъв който не е снаждан
              Новия във Варна ми казаха 100-120 лв. но се чака около месец да го доставят и аз като колегите го снадих,но от една морга си намерих със същия диаметър но с различни кривки, щото моя гръмна от коляното,

Comment

Първоначално публикувано от drumi1 Покажи съобщение
                Новия във Варна ми казаха 100-120 лв. но се чака около месец да го доставят и аз като колегите го снадих,но от една морга си намерих със същия диаметър но с различни кривки, щото моя гръмна от коляното,

кривките са от основно значение!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  кривките са от основно значение!
                  От два различни маркуча се получи 99% прилика с оригинала, само диаметъра да е същия , но защо точно таз част в магазините я няма? търговците нещо май са се наговорили

Comment

Working...
                  X